Dejlig sund inspiration til aftensmaden. En god ide er, at lave saucen først, da den skal småkoge i 30-45 min.
Man kan sådan set lege lidt med det som man vil, men her kommer min opskrift:
Det skal du bruge til saucen:
Jeg plejer altid at bruge grøntsager i min tomatsause, men man kan godt nøjes med løg og hvidløg.
- grøntsager(ex. gulerødder,squash,peberfrugt)
- et stort løg
- 3 fed hvidløg
- peber
- salt
- paprika
- olie
- Hakkede tomater(jeg køber bare dem i dåse)
Start med at brune løg og hvidløg, tilsær herefter kryderierne, men pas på, at det ikke brænder på. tilsæt nu grøntsagerne og lidt efter tilsæt de hakkede tomater. Lad saucen småkoge i 30-45 min.
Det skal du bruge til kyllingedellerne:
- Hakket kyllingekød
- et æble
- en halv squash
- bullion opløst i 4 spsk. vand
- 1 løg
- lidt timian
- 4 spsk. rasp
- lidt peber
- ris eller majsmel til at rulle frikadellerne i.
- olie
Hak løg og riv æble og squash. Bland det i kyllingekødet. Tilsæt kryderier og rasps, rør godt. Tilsæt til sidst bullion og rør igen. Lad det hvile i køleskabet i ca. 15 inden du ruller dem og steger dem på panden.
Server med Fuldkornspasta
Ingen kommentarer:
Send en kommentar