Jeg fandt denne opskrift i den lokale helseforretning og tænke, at jeg måtte prøve det:) - Det er lækkert med mange kerner. Da jeg lavede brødet blendede jeg mandlerne og hasselnødderne til mel. Jeg blendede også græskar og solsikkekernerne lidt, så stykkerne ikke var så store.
I får her den orginale opskrift:
Du skal bruge:
- 100 g. mandler
- 100 g. hasselnødder
- 100 g. hørfrø
- 100 g. hvide sesamfrø
- 100 g. solsikkekerner
- 100 g. valnødder
- 100 g. pinjekerner
- 100 g. græskarkerner
- 6 æg.
- 1 dl. olivenolie
- salt
Tip: Hvis du ikke lige har alle slags nødder derhjemme, kan du bare bruge nogle flere af de andre slags. Jeg brugte eks. ikke pinjekerner og valnødder i mit brød.
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 160 grader. - bland alle ingredienserne sammen og fyld det i en rugbrødsform. Husk bageparpir i formen:) bag brødet i 1 time og lad det køle af på en rist herefter.