mandag den 4. marts 2013

Den sejeste blender!

Endelig, Endelig, Endelig fik vi vores nye blender, efter vi havde ventet hel måned på, at de skulle få den hjem igen! - Den er heldigvis hele ventetiden værd. Super god! - den kan jo blende alt. Og endelig kan vi få hurtige smooties uden klumper:D

Jg kan i hvert fald sige, at det nok ikke er for sjov, at denne blender er kåret til testvinder flere gange! den er helt fantastisk, og det er super dejligt at kunne få smooties igen, efter vores gamle blender brændte sammen:/
Den blender vi havde før var blot en billig en fra obh. (tror den har kostet os 200 kr. eller sådan noget?) - Den her blender står til 555kr. i elgiganten, og ja, det er mange penge for køkkenudstyr, især når man er på su, men den er alle pengene værd. Vi kommer til at bruge den hver morgen til smooties, så hjemme hos os skal den nok blive elsket!
Bare et godt tip hvis i også står og mangler en super god og til nogenlunde penge blender:)

Grove og glutenfri pølsehorn

Så blev der afholdt store bagedag i søndags og resultatet blev lækre pølsehorn til madpakken og sund chokoladekage (opskrift kommer straks). De her pølsehorn er både grove og glutenfri og oven i købet super lækre og nemme at lave.

Du skal bruge (16 stk.):
- 50 g. gær
- 6 dl. mælk (lunken)
- 2 dl. kerner (valgfrie - jeg brugte hørfrø og solsikkekerner)
- 1 1/2 spsk. Fiberhusk
- 20 g. smeltet smør
- 2 dl. maizena
- ca. 5 dl. fuldkornsrismel
- salt

- æg til pensling.
- pølser

Jeg brugte de her små kyllingepølser som også er glutenfrie. De er perfekte til pølsehorn pga. deres små størrelser og så er de billige. (ca. 10 kr. for 10 små pølser)



Sådan gør du:
Oplæs gæren i mælken, tilsæt Fiberhusk og rør godt. tilsæt nu kerner, smør og salt og rør godt igen. Tilsæt til sidst maizena og mel og ælt dejen godt! - Lad dejen hæve et i ca. 1 time.
Del dejen i to dele og rul dejen ud i en cirkel. Skær, så der kommer 8 stykker og rul pølserne i dejen.
bag pølsehornene ved 250 grader i ca. 20 min.


Velbekomme!

Aftensmad - Kylling Med persille og hvidløgssmør

Nam nam hvor smager det godt:) - Hvis du elsker sprødt skind på din kylling skal du helt sikkert prøve det her.

Til denne her ret købte jeg en hel kylling som jeg skar ud. Så blandede jeg noget persille og hvidløg i noget smør som jeg kom under skindet på kyllingen og bagte det i ovnen. Det er super godt og kyllingen får en god smag!

Dertil lavede jeg En kartoffelmos med lidt persille i, og gulerødder og squash stegt på panden.

Velbekomme:D