søndag den 20. januar 2013

Dagens aftensmad - Glutenfri Pizza:)

Nu er det så anden gang jeg prøvede at lave en sund pizzabund. Det er jo nærmest umuligt, at finde en opskrift på grov pizzabund uden hvedemel:O! - Men jeg fandt en og vil gerne dele den med jer:)

Til dejen skal du bruge:
- 500 ml. vand
- 1 tsk.Fiberhusk
- 400 g. boghvedemel
- 150 g. fuldkornsrismel
- 4 tsk. bagepulver
- lidt salt
- 1 tsk. støt koriander (kan undlades)
- 2 spsk. olivenolie

Rør dejen med en røremaskine eller en håndmikser med dejkroge.
Rør håndvarmt vand og Husk sammen i en stor skål. tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt i ca. 10 min. - Dejen er meget snasket, men det er meningen! læg dejen i klatter på bageparpir på en bradepande og pres dem ud, til den størrelse pizza du ønsker. Det er dog lidt svært at have med at gøre, da dejen er så klistret:)

Lad dejen stå og hæve lidt inden du putter fyld på.
Top med eks. oksespejepølse, peberfrugt, oliven, majs, tun, ananas, skinke, frisk mozeralla osv. - det smager også lækkert med lidt rocula på toppen!