mandag den 4. marts 2013

Grove og glutenfri pølsehorn

Så blev der afholdt store bagedag i søndags og resultatet blev lækre pølsehorn til madpakken og sund chokoladekage (opskrift kommer straks). De her pølsehorn er både grove og glutenfri og oven i købet super lækre og nemme at lave.

Du skal bruge (16 stk.):
- 50 g. gær
- 6 dl. mælk (lunken)
- 2 dl. kerner (valgfrie - jeg brugte hørfrø og solsikkekerner)
- 1 1/2 spsk. Fiberhusk
- 20 g. smeltet smør
- 2 dl. maizena
- ca. 5 dl. fuldkornsrismel
- salt

- æg til pensling.
- pølser

Jeg brugte de her små kyllingepølser som også er glutenfrie. De er perfekte til pølsehorn pga. deres små størrelser og så er de billige. (ca. 10 kr. for 10 små pølser)



Sådan gør du:
Oplæs gæren i mælken, tilsæt Fiberhusk og rør godt. tilsæt nu kerner, smør og salt og rør godt igen. Tilsæt til sidst maizena og mel og ælt dejen godt! - Lad dejen hæve et i ca. 1 time.
Del dejen i to dele og rul dejen ud i en cirkel. Skær, så der kommer 8 stykker og rul pølserne i dejen.
bag pølsehornene ved 250 grader i ca. 20 min.


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar