fredag den 15. februar 2013

Kryderet hakkebøffer med fuldkornspasta og tomatsauce

Jeg var så træt i går, så jeg besluttede at vi skulle ha noget nemt at spise:) - Jeg købte en pak hakket oksekød uden at have ydeligere planer om, hvad jeg skulle gøre med den. Så tænkte jeg, at hakke bøffer er super nemt og det kan forberedes i god tid. Men det kan også blive ret kedeligt, så jeg improviserede og kryderet kødet for at gøre det lidt mere spændende. De blev faktisk rigtig gode  - Og derfor får i opskriften her:

Til kødet skal du skal bruge:
- hakket oksekød
- 1 fed hvidløg
- chili kryderi
- timian
- salt og pepper

Alt kryderierne godt ind i kødet og lav det til bøffer:) - tomatsaucen har i fra opskriften med kyllingedeller, men for en god ordens skyld får i den lige igen:

Til tomatsaucen skal du bruge:
- grøntsager(ex. gulerødder,squash,peberfrugt)
- et stort løg
- 3 fed hvidløg
- peber
- salt
- paprika
- olie
- Hakkede tomater(jeg køber bare dem i dåse)

Start med at brune løg og hvidløg, tilsær herefter kryderierne, men pas på, at det ikke brænder på. tilsæt nu grøntsagerne og lidt efter tilsæt de hakkede tomater. Lad saucen småkoge i 30-45 min. (eller hvad du nu har tid til - Jo længere lidt saucen får lov at koge ind, jo sødere bliver den)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar