mandag den 7. januar 2013

Æggekage med grøntsager

Æggekage er godt at lave, når du har ekstra travlt med at få bikset mad sammen! - det er hurtigt og nemt:) - Man kan bruge de grøntsager man lige har i køleskabet. Vi plejer altid, at købe en pakke kyllingetern til at komme i, men det kan man gøre som man vil.

Det eneste du skal bruge til æggekagen er:

- æg
- mælk
- grøntsager (I vores tilfælde: Broccoli, gulerødder, løg, peberfrugt)
- (kød)
- evt. rugbrød
- olie til stegning
- salt og pepper


Steg grøntsagerne og kødet på panden, indtil du syntes de har fået nok. Pisk æggene med lidt mælk og salt og pepper i en skål og hæld over grøntsagerne og kødet. Kagen er somrelg lidt svær at vende på pande, så vores plejer altid at gå lidt i stykker. Men den er god alligevel;)
- server evt. med rygbrød og purløg på toppen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar